How To Report a Bug

Report your bugs and crashes here.
G97_BoKeRoN
Posts: 3
Joined: 05 November 2016, 19:34
Twitter: @G97_BoKeRoN

Re: How To Report a Bug

Post by G97_BoKeRoN » 28 November 2016, 18:14

Hi!

Got two crashes while hosting a game. Never happened while playing as client.

Edit: forgot to upload the dxdiag.
Attachments
DxDiag.rar
DXDIAG
(13.86 KiB) Downloaded 12 times
UE4CC-Windows-BC22A71E49BE37BEC44C94B7A4AB985D_0000.rar
crash file 1
(52.78 KiB) Downloaded 11 times
UE4CC-Windows-7BBDBB4744D6EC2CBF2F17B8A8278DB3_0000.rar
crash file 2
(52.71 KiB) Downloaded 14 times

Doctor
Posts: 2
Joined: 04 November 2016, 17:33

Re: How To Report a Bug

Post by Doctor » 30 November 2016, 14:54

1 more bug report
Attachments
bugs.rar
(178.43 KiB) Downloaded 11 times

bonera87
Posts: 2
Joined: 14 December 2016, 21:32

Control settings

Post by bonera87 » 14 December 2016, 21:35

Hi, keys still cannot be assigned. This is listed as a fixed bug?

Furious Falcon
Posts: 1
Joined: 14 December 2016, 22:04

Re: How To Report a Bug

Post by Furious Falcon » 14 December 2016, 22:08

I'm not including dump files or dx diag as I haven't crashed - game is running fine.
This is to report a game play bug.

When hacking and entering turrets and then exiting back to the librarian in singleplayer I have found that the weapon loadout reverts to a previous version. For example: I switched the mace and storm bolter for the Assault cannon and power fist before starting the second mission. But after hacking a turret and exiting during the mission I then had the mace and storm bolter again.

Landarinn
Posts: 1
Joined: 15 December 2016, 01:29

Re: How To Report a Bug

Post by Landarinn » 15 December 2016, 01:38

My problem is that i dont see any servers and i can not join or invite any friends in multiplayer. When i have the game on and try and join a friend via steam, i get an error telling me i have the wrong game running. If my friends send me an invite i klick it and the game loads upp and i come to the ingame screen and thats it. I have tried dissableing my firewall and windows defender and no change.

My logs folder is empty so have nothing so send you there.
Attachments
DxDiag.zip
(14.61 KiB) Downloaded 10 times

Rismal
Posts: 1
Joined: 05 November 2016, 01:21

Re: How To Report a Bug

Post by Rismal » 15 December 2016, 02:18

in multiplayer CTD due to UE Fatal Error
Attachments
UE4CC-Windows-49FC66AD47012C700269C1B311588ABF_0000.zip
(58.06 KiB) Downloaded 9 times

BobTheMad
Posts: 3
Joined: 15 December 2016, 04:56

Re: How To Report a Bug

Post by BobTheMad » 15 December 2016, 04:59

Just purchased the game and it will not even start. I launch the game and it goes to a moving loading screen with the winged sword/skull icon and the Aquila. It loads up for ~30 seconds on that screen (I can hear the HD doing it's job), and then goes on to a space battle scene and freezes. Have to reboot the PC to get out of it.

No logs were found in the logs directory. DXDiag info attached
Attachments
DxDiag.zip
(12.67 KiB) Downloaded 14 times

Kron604
Posts: 1
Joined: 15 December 2016, 09:30

Re: How To Report a Bug

Post by Kron604 » 15 December 2016, 09:33

So, my friends and I encountered a Fatal Error, causing the game to crash when we tried to access our Inventory in Multiplayer. It doesn't happen all the time, but it has happened enough to become annoying. Attached are the dump file and dxdiag.txt.

Regards,

Kron604
Attachments
SpaceHulk Crash Log & DxDiag.rar
(44.78 KiB) Downloaded 11 times

Ahlos
Posts: 1
Joined: 15 December 2016, 09:50

Re: How To Report a Bug

Post by Ahlos » 15 December 2016, 09:55

Game crashes and give Fatal Error when going to Inventory as host when playing multiplayer. For me and my friend with same problem when he host, it happens when you go to inventory the second time always...
Logs.rar
DxDiag with Crash logs
(35.7 KiB) Downloaded 18 times
Attachments
Logs.rar
DxDiag with Crash logs
(35.7 KiB) Downloaded 11 times

FrankManic
Posts: 1
Joined: 15 December 2016, 10:52

Re: How To Report a Bug

Post by FrankManic » 15 December 2016, 10:59

After playing the game for a while the game will appear to minimize, showing the desktop. Alt-tabbing back in to the game causes the game to come back, but everything is very blurry as though it is zoomed in and at very low resolution. Taking a screen-shot gets me this

https://i.imgur.com/44PKICD.jpg

Which is just a tiny portion of my desktop, with all the windows crunched down in to one corner. It looks like it's doing something to the resolution.

The bug has occured several times during the training introduction and once during the first level. I cannot identify if any action on my part triggers the bug, but it doesn't seem to be the result of user input.

I hope you can figure this out as I am very excited to play the game! I'm a huge fan of EYE and purchased many copies over the years to give to friends!
Attachments
DxDiag.7z
(14.36 KiB) Downloaded 9 times

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest